Nahoru

Doporučujeme ochranné Antigraffiti nátěry

U nových, zrekonstruovaných či právě vyčištěných povrchů doporučujeme aplikovat preventivní ochranu před dalším poškozením. Speciální ochranné antigraffity nátěry se nanáší do výšky cca 3 metrů, vytvoří na povrchu ochrannou vrstvu, která graffiti nepropustí do podkladu a můžeme jej tak snadno odstranit.

Ochranné protisprejerské nátěry mají i hydrofobní efekt, minimální nasákavost a nešpiní se.  Drobné nečistoty tak můžeme jednoduše smýt vodou, graffity, spreje, fixy pak dle zvoleného nátěru vhodným odstraňovačem. Aplikujeme jen opravdu kvalitní a prověřené nátěry od několika předních výrobců a našim zákazníkům tak můžeme nabídnout i několik variant preventivních opatření. Dnes používané nátěry nemění vzhled fasád a nebrání proudění vodních par - fasáda může dýchat.


Pro zkvalitnění služeb a záruk jsme jako první firma v ČR na odstraňování graffiti a aplikaci antigraffiti nátěrů zavedli systém řízení managementu kvality podle normy ČSN ISO 9001:2009 a certifikovaný systém managementu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci ve shodě se specifikací ČSN OHSAS 18001:2008.

Zpět na výpis novinek