Nahoru

Zbavujeme nočních můr z graffiti

Nehezké graffiti je noční můrou nejednoho majitele domu, garáže či jakéhokoliv jiného objektu. Bohužel ne vždy jde útoku sprejerů zabránit. A když už se něco tak nepříjemného stane, mnoho majitelů prostě vezme do ruky kyblík s vodou a čisticím prostředkem a vrhne se na čištění. Bohužel vždycky zjistí, že to s tím odstraňováním není tak jednoduché. Graffiti je opravdu zrádné a je potřeba podívat se nejen jakou technikou bylo provedeno, ale také diagnostikovat, na jakém povrchu se drží a jaký nanést odstraňovač a s jakým PH. Dále je nutné vyčištěný povrch neutralizovat a nejlepším případě nanést antigraffiti nátěr. A od toho všeho jsme tu my! Podívejte se na pár budov, které jsme profesionálně vyčistili v minulých měsících.

Ke Kouli

Odstranili jsme graffiti v ulici Ke Kouli. Nejen významné budovy v centru města potřebují čištění, ale i "obyčejné" objekty mohou vypadat čistě a udržovaně. 

  

Sokolovská

Pořádně jsme vyčistili obytný dům v ulici Sokolovská, který byl znečištěn vandaly. Proti umění nic nemáme, ale tohle příliš umělecké dílo bohužel nebylo. 

  

Kamenická

Odstranili jsme graffiti v ulici Kamenická v Pražských Holešovicích. No řekněte sami, nebydlí se lépe v čistém domě? 

Zpět na výpis novinek